Velkommen til gymnastikforeningen Hermes medlemsportal

Gymnastikforeningen Hermes er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på holdbarhed, tradition og glade gymnaster

TILMELDING TIL SÆSON 2018/19 STARTER FREDAG DEN 16. AUGUST KL. 19.00
Gå ind under TILMELDING i topmenuen, vælg derefter Holdtilmelding, opret brugerprofil og det ønskede hold. Tilmelding og betaling sker i samme handling.

Se også opdateret holdkatalog for sæsonen 2018-19. I kataloget kan man se, hvilke hold vi udbyder, hvor de træner henne, samt  træningstider og ansvarhavende trænere (opdateres løbende).

Kataloget opdateres løbende i takt med, at vi får de sidste detaljer på plads. Ændringer kan forekomme op til sæsonstart, som er fra 2. september. Dvs. første træning foregår første træningsdag efter 2. september.

Vi ved, at mange er spændte og utålmodige for at få tilmeldt sig hold, men vi arbejder på højtryk med at få hele puslespillet til at falde på plads og beder i den forbindelse om jeres forståelse og tålmodighed.

Sæsonstart for kommende sæson er fra 2. september.

Vi høres ved!

Kh. HERMES

Alle foreningens hold i ’Afdeling for børnegymnastik’, ’Afdeling for spring- og breddegymnastik’ samt underafdelingen ’Idrætsgymnastik for alle’ er åbne hold med fri tilmelding for gymnaster tilhørende holdenes aldersgrupper.

Øvrige idrætsgymnastikhold er udtagne hold, der kun kan tilmeldes efter aftale med træneren. Har du gået til idrætsgymnastik før, kan du komme til prøvetræning.

Ved tilmelding tilmelder man sig en hel sæson. For åbne hold varer sæsonen fra 2. september til 31. maj. For udvalgte konkurrencehold varer sæsonen fra 2. september til 31. august.

Man kan i forbindelse med betaling af kontingentet vælge at betale i en eller to rater. Vælger man to rater, foretages opkrævning af 2. rate automatisk først i januar.

Læs mere om betalingsvilkår her.

Like os på Facebook.

Kontoret
Kontoret er åbent tirsdage fra kl. 16-18. Telefontid tirsdage fra kl. 16-18.

Skriftlig henvendelse kan ske på mail info@hermesgf.dk, som besvares løbende.

Hermes GF
Gymnastik siden 1874

IDRÆTSGYMNASTIK. Til afdelingen hører: Kvindelig idrætsgymnastik Elite, Kvindelig idrætsgymnastik Sjov & konkurrence, Mandlig idrætsgymnastik og Idrætsgymnastik for alle.
SPRING & BREDDE. Til afdelingen hører: Spring for Sjov og Gym for sjov.
BØRN. Til afdelingen hører: Forældre-børnegymnastik fra tumling til skolealderen og Gymnastik & leg op til ca. 9 år.