Velkommen til Gymnastikforeningen Hermes

Gymnastikforeningen Hermes er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på bæredygtighed, tradition og glade gymnaster

NY DATO FOR Ordinære generalforsamling i GYMNASTIKFORENINGEN HERMES
Tirsdag den 16. juni 2020, kl. 17.00-19.00

HERMES HOLDKATALOG

Vores holdkatalog for sæson 2020/2021 kommer snart!

I holdkataloget kan du finde det hold, der bedst passer til din alder, niveau og ambition. Se sidste års holdkatalog her:

I holdkataloget kan du også se hvilke hold, der er åben tilmelding til, og hvilke der kræver trænerudvælgelse. Samtidig kan du fra vores organisationsdiagrammer danne dig et overblik over hold- & foreningsstrukturen i Hermes.

ÅBNE & LUKKEDE HOLD

Alle foreningens hold i ’Afdeling for Børnegymnastik’, ’Afdeling for Spring- og Breddegymnastik’ samt underafdelingen ’Idrætsgymnastik for Alle’ er åbne hold med fri tilmelding for gymnaster tilhørende holdenes alders- og niveaugrupper.

Øvrige idrætsgymnastikhold er udtagne hold, der kun kan tilmeldes efter aftale med træneren. Har du gået til idrætsgymnastik før, kan du komme til prøvetræning.

BETALING

Ved tilmelding tilmelder man sig en hel sæson. For åbne hold varer sæsonen fra 2. september til 31. maj. For udvalgte konkurrencehold varer sæsonen fra 2. september til 31. august.

Man kan i forbindelse med betaling af kontingentet vælge at betale i en eller to rater. Vælger man to rater, foretages opkrævning af 2. rate automatisk først i januar.

• Læs mere om betalingsvilkår: her

Kontoret
Kontoret er åbent efter aftale.

Skriftlig henvendelse kan ske på mail info@hermesgf.dk, som besvares løbende.

VELKOMMEN I HERMES
Danmarks ældste fungerende gymnastikklub