Velkommen til gymnastikforeningen Hermes medlemsportal

Gymnastikforeningen Hermes er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på holdbarhed, tradition og glade gymnaster
 
TILMELDING TIL SÆSON 2018/19
Gå ind under TILMELDING i topmenuen, vælg derefter Holdtilmelding, opret brugerprofil og det ønskede hold. Tilmelding og betaling sker i samme handling.
  
Vi høres ved!
 
Kh. HERMES 
 

 
Alle foreningens hold i ’Afdeling for børnegymnastik’, ’Afdeling for spring- og breddegymnastik’ samt underafdelingen ’Idrætsgymnastik for alle’ er åbne hold med fri tilmelding for gymnaster tilhørende holdenes aldersgrupper.

Øvrige idrætsgymnastikhold er udtagne hold, der kun kan tilmeldes efter aftale med træneren. Har du gået til idrætsgymnastik før, kan du komme til prøvetræning.

Ved tilmelding tilmelder man sig en hel sæson. For åbne hold varer sæsonen fra 2. september til 31. maj. For udvalgte konkurrencehold varer sæsonen fra 2. september til 31. august. 
 
Man kan i forbindelse med betaling af kontingentet vælge at betale i en eller to rater. Vælger man to rater, foretages opkrævning af 2. rate automatisk først i januar.  

Læs mere om betalingsvilkår her.
 
Like os på Facebook.
 

 
Kontoret
Kontoret er åbent efter aftale.
Telefontid tirsdage fra kl. 16-18 på tlf. 2570 6500
 
Skriftlig henvendelse kan ske på mail info@hermesgf.dk, som besvares løbende.
 
 
Med venlig hilsen
 
Hermes GF
Gymnastik siden 1874 
 

  
IDRÆTSGYMNASTIK. Til afdelingen hører: Kvindelig idrætsgymnastik Elite, Kvindelig idrætsgymnastik Sjov & konkurrence, Mandlig idrætsgymnastik og Idrætsgymnastik for alle.
SPRING & BREDDE. Til afdelingen hører: Spring for Sjov og Gym for sjov. 
BØRN. Til afdelingen hører: Forældre-børnegymnastik fra tumling til skolealderen og Gymnastik & leg op til ca. 9 år.

Vores sponsorer