Velkommen til Gymnastikforeningen Hermes

Gymnastikforeningen Hermes er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på bæredygtighed, tradition og glade gymnaster

COVID-19- VIGTIG

I takt med udviklingen af COVID-19 smitte kan der desværre komme flere ændringer i hold, træningstider og -dage end normalt. Hold jer opdateret her og på facebook.

Vi håber, at alle nye og gamle medlemmer vil hjælpe os med at overholde kulturministeriets retningslinjer mht. rengøring samt vi forventer, at alle følger sundhedsstyrelsens anbefalinger:
- vask hænder eller brug håndsprit hyppigt
- undgå unødig fysisk kontakt (håndtryk, kindkys, kram mv.)
- Host og nys i ærmet
- hvis du er ældre eller kronisk syg bedes du blive hjemme
- hvis du har symptomer på sygdom bedes du blive hjemme

NY SÆSON 2020/2021!

1) NYHEDER: Nye hold!

• Baby Motorik hold ( 2 til 12 måneder)
  • Senior Motion hold (over 60år)
  • Rytmisk Gymnastik hold (fra 5 til 10 år)
  • Nyt forældre- barn hold (fra 1 til 2 år)
  • Nyt Kig gym hold (10 til 16 år)

2) TILMELDINGEN ÅBNER I AUGUST:

1. Medlemmer i sæson 2019/2020 kan tilmelde sig fra den 31.juli til den 10.august*.
  2. Nye medlemmer kan tilmede sig fra den 10.august kl 10.00

3) HOLDKATALOG: Se vores holdkatalog for sæson 2020/2021. I holdkataloget kan du finde det hold, der bedst passer til din alder, niveau og ambition.I holdkataloget kan du også se hvilke hold, der er åben tilmelding til, og hvilke der kræver trænerudvælgelse. Samtidig kan du fra vores organisationsdiagrammer danne dig et overblik over hold- & foreningsstrukturen i Hermes.

OBS: Der kan forkomme ændringer i dage og tider.

ÅBNE & LUKKEDE HOLD

Alle foreningens hold i ’Afdeling for Børnegymnastik’, ’Afdeling for Spring- og Breddegymnastik’ samt underafdelingen ’Idrætsgymnastik for Alle’ er åbne hold med fri tilmelding for gymnaster tilhørende holdenes alders- og niveaugrupper.

Øvrige idrætsgymnastikhold er udtagne hold, der kun kan tilmeldes efter aftale med træneren. Har du gået til idrætsgymnastik før, kan du komme til prøvetræning.

BETALING

Ved tilmelding tilmelder man sig en hel sæson. For åbne hold varer sæsonen fra 2. september til 31. maj. For udvalgte konkurrencehold varer sæsonen fra 2. september til 31. august.

Man kan i forbindelse med betaling af kontingentet vælge at betale i en eller to rater. Vælger man to rater, foretages opkrævning af 2. rate automatisk først i januar.

• Læs mere om betalingsvilkår: her

KONTORET

Kontoret er åbent efter aftale. Skriftlig henvendelse kan ske på mail: info@hermesgf.dk, som besvares løbende.

VELKOMMEN I HERMES
Danmarks ældste fungerende gymnastikklub