Velkommen til Gymnastikforeningen Hermes

Gymnastikforeningen Hermes er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på bæredygtighed, tradition og glade gymnaster

COVID-19- VIGTIG

For at forebygge smitte af Covid har vi udarbejdet nogle retningslinjer ud fra kulturministeriet, kommunens og vores specialforbund Gymdanmark anvisninger. Det betyder desværre, at vi er nødt til at bruge tid på afspritning af hænder og rengøring af redskaber undervejs i træningen, der kan derfor forekomme mere ventetid og kø end normalt. Derudover vil vi ikke bruge vikardækning ved sygdom eller andet træner fravær for at inddæmre smitterisiko mellem de forskellige hold. Det betyder, at der kan forekomme flere aflysninger end normalt, men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at forhindre dette. Vi håber på jeres forståelse og håber I vil være med til at overholde følgende retningslinjer, så vi forhåbentligt ikke skal lukke ned for alle vores aktiviteter ved et Corona udbrud.
  • Alle gymnaster skal være omklædte hjemmefra, daomklædningsrummene ikke må benyttes.
  • Alle medlemmer over 12 år bedes børe mundbind ind og ud af hallen.
  •  For at begrænse kontakt mellem hold, så vil alle gymnaster blive hentet og afleveret uden for hallen og KU.BEs bagindgang (husk at holde afstand når I venter)
  • Ingen forældre må opholde sig i Klublokale, KU.BE eller hal før, under og efter træningen. Det kan dog ved særlige tilfælde gives tilladelse i aftale med trænerne (eks. Ved utrygge børn, der skal vænne sig til deres træner).
  • Husk at tisse af inden træning.
  •  Gymnasterne skal spritte hænder og evt. fødder af, når de skifter redskaber, hvilket betyder der vil blive brugt meget håndsprit. Derfor anbefaler vi, at I husker at smøre jeres børns hænder med creme efter træning. Såfremt dit barn lider af eksem bedes I oplyse træneren herom.
  •  Har du symptomer bedes I blive hjemme.
Til sidst vil vi blot huske jer på at sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer selvfølgelig også skal efterleves.
Tusind tak for jeres opbakning og for at I efterlever retningslinjerne.

NY SÆSON 2020/2021!

1) NYHEDER: Nye hold!

• Baby Motorik hold ( 2 til 12 måneder)
  • Senior Motion hold (over 60år)
  • Rytmisk Gymnastik hold (fra 5 til 10 år)
  • Nyt forældre- barn hold (fra 1 til 2 år)
  • Nyt Kig gym hold (10 til 16 år)

2) TILMELDINGEN ÅBNER I AUGUST:

1. Medlemmer i sæson 2019/2020 kan tilmelde sig fra den 31.juli til den 10.august*.
  2. Nye medlemmer kan tilmede sig fra den 10.august kl 10.00

3) HOLDKATALOG: Se vores holdkatalog for sæson 2020/2021. I holdkataloget kan du finde det hold, der bedst passer til din alder, niveau og ambition.I holdkataloget kan du også se hvilke hold, der er åben tilmelding til, og hvilke der kræver trænerudvælgelse. Samtidig kan du fra vores organisationsdiagrammer danne dig et overblik over hold- & foreningsstrukturen i Hermes.

OBS: Der kan forkomme ændringer i dage og tider.

ÅBNE & LUKKEDE HOLD

Alle foreningens hold i ’Afdeling for Børnegymnastik’, ’Afdeling for Spring- og Breddegymnastik’ samt underafdelingen ’Idrætsgymnastik for Alle’ er åbne hold med fri tilmelding for gymnaster tilhørende holdenes alders- og niveaugrupper.

Øvrige idrætsgymnastikhold er udtagne hold, der kun kan tilmeldes efter aftale med træneren. Har du gået til idrætsgymnastik før, kan du komme til prøvetræning.

BETALING

Ved tilmelding tilmelder man sig en hel sæson. For åbne hold varer sæsonen fra 2. september til 31. maj. For udvalgte konkurrencehold varer sæsonen fra 2. september til 31. august.

Man kan i forbindelse med betaling af kontingentet vælge at betale i en eller to rater. Vælger man to rater, foretages opkrævning af 2. rate automatisk først i januar.

• Læs mere om betalingsvilkår: her

KONTORET

Kontoret er åbent efter aftale. Skriftlig henvendelse kan ske på mail: info@hermesgf.dk, som besvares løbende.

VELKOMMEN I HERMES
Danmarks ældste fungerende gymnastikklub