Bliv frivillig i Gymnastikforeningen HERMES

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du kan bidrage til at vi bliver Danmarks bedste og hyggeligste idrætsgymnastikforening. 

Uden frivillige kræfter kan foreningen ikke eksistere, så uanset hvor meget eller lidt mindre du kan bidrage med, så er det en kæmpe hjælp! 


                                                                                                                   Sammen er vi stærkest!

                                                                                                               Hurra Hurra Hurra HERMES
Hvor kan jeg blive frivillig? 

Du kan blive frivillig i bestyrelsen, i udvalg, som træner, holdleder eller give en hjælpende hånd med, når vi har brug for det til diverse arrangementer, kurser og events. Det kan eksempelvis være, når vi har diverse arrangementer og event eller når hallen trænger til en ekstra rengøring

Bliv medlem af vores Facebookgruppe på (2) HERMES Forældregruppe - Hjælpende Hermeshænder | Facebook eller udfyld nedenstående formular.

Det er UFORPLIGTENDE at blive medlem eller registrere sig, så det er helt op til dig om det passer ind i din kalender, når vi har brug for hjælp til diverse aktiviteter, event og arrangementer. 

Ønsker du at blive frivillig i et udvalg, i bestyrelsen eller som holdleder, så læs mere her: Bestyrelse og udvalg (hermesgf.dk) eller Holdleder (hermesgf.dk) 


Hvilke opgaver kan jeg varetage som frivillig? 

Som frivillig kan man f.eks. bidrage til indkøb, kagebagning, stå i bod, købe gaver, rengøring, oprydning, flytte redskaber eller andre enkelt stående opgaver. 


Hvor meget tid forventes det at jeg skal bruge som frivillig?

Det er helt op til dig, hvor meget tid du ønsker at bruge. Vi skriver ud på mail og via vores facebookgruppe, så kan du tilmelde dig opgaver, hvis du har tid og lyst til at hjælpe. 


Formular kommer snart! send en mail til kontor@hermesgf.dk og skriv Frivillig til Hjælpende Hermeshænder!Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram