Bestyrelsesformand
Martin Hilker

2018-20

Øvrige ansvarsområder & udvalg: Kontakt for MIG | Fællesudvalg for IG | Redaktør på sociale medier
Mette Holbech Koch Madsen

Gymnastisk karriere
  • 1987      Startede til idrætsgymnastik som 10-årig i Helsingør Gymnastikforening
  • 1994      Elitegymnast i Nivå Gymnastikforening
  • 1996      Elitegymnast i Vejlby Idræts Klub, Århus
  • 1998      Elitegymnast i Ármann Gymnastik, Island
  • 1998-99 Elitegymnast i Vejlby Idræts Klub, Århus
  • 2001      Elitegymnast i Kastrup Gymnastikforening
  • 2002-07 Elitegymnast i Gymnastikforeningen Hermes
  • 2013- ..  Veterangymnast i Gymnastikforeningen Hermes

Uddannet DGI Gymnastiktræner 1+2, børn (100t) i 1994-95 og DGI Gymnastiktræner 1+2+3, voksne (140t) i 1997.

• 1994-96 Træner for børn (2-7 år), Helsingør Gymnastikforening
  • 1996      Gymnastikinstruktør for skolebørn i sommerferien, Fredensborg Kommune
  • 1996-98 Ledende KIG-træner (begynder til elite, fuld tid). Ansvarlig for etablering af en komplet KIG-afdeling, Vejlby Idræts Klub.
  • 1998      KIG-træner (begynder- og avanceret niveau), Ármann Gymnastik, Island
  • 1999-00 Ledende KIG-træner (elite), Vejlby Idræts Klub
  • 2015- ..  Lejlighedsvis veterantræner (masters), Gymnastikforeningen Hermes

Udvalgte resultater

• 1998   Nr. 4 på bom ved HM (de nationale høstmesterskaber) for seniorer i Island
  • 1999   Bronze ved Hold DM (for VIK/Holstebro)
  • 2001   Guld ved DM for seniorer, B-rækken
  • 2001   Bronze ved KG66’s klubmesterskab for seniorer
  • 2002   Sølv ved DM for seniorer, B-rækken
  • 2003   Nr. 4 ved DM for seniorer, A-rækken
  • 2003   Bronze på bom ved DM for seniorer, A-rækken
  • 2003   Bronze ved Hold DM (for Hermes)
  • 2004   Bronze på bom ved Hold DM (for Hermes)

Tine Damm

2019-21

Øvrige ansvarsområder & udvalg: Kontakt for KIG | Udvalg for KIG | Fællesudvalg for IG |  Udvalg for sæsonplanlægning | Organisation, struktur & udvikling.

Ansvarsområder & udvalg: Kontakt for BØRN | Udvalg for KIG | Udvalg for forårsopvisning | Udvalg for sæsonplanlægning.

/Indtrådt i bestyrelsen i marts 2017

Afdeling for mandlig idrætsgymnastik

Idrætsgymnastik (aka redskabsgymnastik: gulv, hest, barre, bensving, ringe og reck) er en krævende konkurrencesport, derfor er mange af vores hold i afdelingen lukkede hold. Har du tidligere gået til idrætsgymnastik, kan du komme til prøvetræning.

Er du nybegynder, der gerne vil i gang med idrætsgymnastik, kan du frit tilmelde dig et af vores åbne idrætsgymnastikhold. Vi tilbyder både hold for børn, unge og voksne.

Vil du høre nærmere om muligheden for at komme til prøvetime, eller er du i tvivl om hvilket åbent hold, du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores afdelingskoordinator Jeppe via kontakt@hermesgf.dk.

Bestyrelsesmedlem
Anders Mortensen
Anna Gylstorff

Bestyrelsesmedlem L3

/Valgt til bestyrelsen i 2018

Lea Kirstine Frydenlund

Bestyrelsesmedlem L1

Line Larsen

Bestyrelsesmedlem U2
2019-21

Ansvarsområder & udvalg: Kontakt for SPR B | Udvalg for forårsopvisning.

/Indtrådt i bestyrelsen i september 2016
Intern revisor
Børge Silberg

Intern revisor U
2017-19

Mads Fredsgaard

Intern revisor L

Administrativ personale
Birthe Rask Thomsen

Bogholder

Afdelingskoordinator
Beatriz Leiva

Afdelingskoordinator for KIG
Afdeling for kvindelig idrætsgymnastik

Idrætsgymnastik (aka redskabsgymnastik: Hest, barre, bom og gulv) er en krævende konkurrencesport, derfor er mange af vores hold i afdelingen lukkede hold. Har du tidligere gået til idrætsgymnastik, kan du komme til prøvetræning.

Vil du høre nærmere om muligheden for at komme til prøvetime, eller er du i tvivl om hvilket åbent hold, du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores afdelingskoordinator Bea via kontakt@hermesgf.dk.

Rasmus Stenholt-Jacobsen

Afdelingskoordinator for SPR B
Afdeling for spring- & breddegymnastik

I afdeling for spring- og breddegymnastik tilbyder vi motionsspring for børn, unge og voksne fra 6 år og opefter samt andre bredde- og motionshold.

Alle vores hold i spring- og breddeafdelingen er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dig eller dit barn, det hold der passer niveau- og aldersmæssigt. Er du i tvivl om hvilket hold, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores afdelingskoordinator Rasmus via kontakt@hermesgf.dk.
Ronja Maria Hansen

Afdelingskoordinator for BØRN
Afdeling for børnegymnastik

I afdeling for børnegymnastik tilbyder vi forældre/barn-gymnastik samt gymnastik & leg for børn i alderen 1 til 9 år.

På forældre/barn-holdene (FB Tumling, FB Børn) fokuserer vi på leg, gymnastik og motorik, mens der på gymnastik & leg-holdene er fokus på gymnastisk leg målrettet enten almen gymnastik (GYM Leg), kvindelig idrætsgymnastik (KIG Leg) eller mandlig idrætsgymnastik (MIG Leg).

Alle vores hold i børneafdelingen er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn det hold der passer niveau- og aldersmæssigt. Er du i tvivl om hvilket hold, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores afdelingskoordinator Ronja via kontakt@hermesgf.dk.