Hvem er vi

Vi er en talentorienteret idrætsgymnastikklub med fokus på bæredygtighed, tradition og glade gymnaster

Gymnastikforeningen Hermes blev startede af Paul Petersen den 1. marts 1874, dengang under navnet "Kærnetroppen". Den 1. juli 1879 skiftede foreningen navn til "Paul Petersens Gymnastikforening", og i 1881 skiftede foreningen igen navn - denne gang til HERMES. Den dag i dag bærer vi stadigvæk med stolthed navnet HERMES, og vi viderefører den ånd og de traditioner og værdier, som HERMES har stået for siden 1874. 

I HERMES er den klassiske artistiske idrætsgymnastik vores hjørnesten, men du kan også gå til børne-, spring- og/eller motionsgymnastik hos os.

 

Vedtægter

I Hermes har vi en vision om at blive en gymnastikforening for alle. Grundlaget for vores forening er alle medlemmers engagement og motivation i at skabe kvalitet træning i et miljø med respekt og glæde. For at gøre dette uden at miste traditionen, opfordrer vi til kontinuerlig teknisk og personlig uddannelse af vores frivillige. I kan finde Hermes’ samlede vedtægter her
Vi anbefaler at I orienterer Jer i vedtægterne og læser foreningens formålsparagraf, som I også af der herunder, da det er det som danner grundlag for foreningens eksistens.

 

Organisationplan 

 

Foreningen Info

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: GYMNASTIKFORENINGEN HERMES
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 32 05 48 70

Adresse:
Gymnastikforeningen Hermes
Flintholm Svømme- og gymnsatikhal
Berhard Bangs Alle 41
2000 Frederiksberg

Bankoplysinger: Danske Bank: 1551 0010289963  

 
 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram