VEDTÆGTER FOR Gymnastikforeningen Hermes

Klik her for at se foreningens vedtægter.

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: GYMNASTIKFORENINGEN HERMES
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 32 05 48 70

Adresse:
Gymnastikforeningen Hermes
Flintholm Svømme- og gymnsatikhal
Berhard Bangs Alle 41
2000 Frederiksberg

PRISER

Alle priserne på www.hermesgf.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:
- Tilmelding til hold (eller flere hold)- Arrangementer
- Venteliste
- Passivt medlem

Sker det som en forud betaling for den periode, der er angivet ved købet, og efterfølgende opkrævninger bliver trukket på kortet, da man tilmelder sig en hel sæson. Der kommer en påmindelse på mail, inden beløbet bliver trukket på kortet. Der tilbydes i udgangspunktet ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

BETALING
http://hermesgf.klub-modul.dk kan du betale med alle gængse betalingskort. Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort, læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes i udgangspunktet ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PRØVETIME
Der er efter aftale med den aktuelle træner, mulighed for, at købe en prøvetime på et af de åbne hold, som endnu ikke er overtegnet. Prøvetimer afregnes med 50,- pr. time, og betales via hjemmesiden under "Events" og prøvetime. Kvittering for betaling af prøve time skal forevises holdets træner.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind.

Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren.

De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos GYMNASTIKFORENINGEN HERMES samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos GYMNASTIKFORENINGEN HERMES har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos GYMNASTIKFORENINGEN HERMES, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Hvis der udsendes Nyhedsbreve sendes de via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD
GYMNASTIKFORENINGEN HERMES tager forbehold for tryk- og prisfejl.
GYMNASTIKFORENINGEN HERMES er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
GYMNASTIKFORENINGEN HERMES og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://hermesgf.klub-modul.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for:
- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at http://hermesgf.klub-modul.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

GYMNASTIKFORENINGEN HERMES og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af GYMNASTIKFORENINGEN HERMES ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for GYMNASTIKFORENINGEN HERMES. GYMNASTIKFORENINGEN HERMES påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af GYMNASTIKFORENINGEN HERMES ydelser på http://hermesgf.klub-modul.dk.

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Gymnastikforeningen Hermes
Flintholm Svømme- og gymnsatikhal