Vigtig information vedr. betaling af kontingent i Hermes GF

BRUG ALLE KENDTE BETALINGSKORT
I forbindelse med at Hermes GF nu kan tilbyde medlemmer at betale med alle kendte betalingskort på vores hjemmeside, overgår vi til et nyt og mere avanceret betalingssystem.

Systemet er udviklet af Klubmodul ApS, som også er det firma, der har udviklet selve vores administrative løsning, du benytter klubmodul hver gang, du tilmelder dig eller modtager mails og SMS fra os.

Betalingsløsningen er sammensat således, at jeres betalinger ikke bliver trukket af Hermes GF, men derimod af Klubmodul, som sørger for at betalingen kommer frem til klubbens bank. Klubmodul anvendes af op mod 900 klubber og foreninger landet over.

Rent praktisk betyder det intet for dig som medlem. Du skal ikke gøre noget anderledes. Men vi skal oplyse dig om, at rent juridisk, så bliver din betaling fremover varetaget af Klubmodul ApS - Cvr. nr.: 31501512.

Det er fortsat Quickpay A/S, der står for den krypterede transaktion mellem dit betalingskort og NETS A/S. Der er fortsat intet vedrørende dit betalingskort eller andet følsomt, der opbevares eller gemmes hos hverken Klubmodul eller Hermes GF.

Har du spørgsmål vedrørende ovenstående er du meget velkommen til at kontakte Hermes GF eller Jesper Weltström hos Klubmodul ApS på tlf. 35113639 eller mail jesper@klubmodul.dk.

GEBYR PÅ BETALINGSKORT
Der pålægges et administrationsgebyr på 1,5 % af købsbeløbet i forbindelse med anvendelsen af andre betalingskort end Dankort ved sæsonstart.

BETALING AF 2. KONTINGENTRATE VED ÅRSSKIFTET
Som det også er beskrevet i tilmeldingsmailen, så trækkes 2. kontingentrate automatisk fra din konto ved årsskiftet. Det er Quickpay A/S, der håndterer denne transaktion. Hermes GF er således ikke besiddelse af medlemmernes kontooplysninger.

HUSK AT AJOURFØRE DINE KORTOPLYSNINGER, HVIS DU SKIFTER BANK ELLER BETALINGSKORT
Log ind og klik på “Mine tilmeldinger” og følg anvisningerne.

BETALINGSFRISTER
Hvis ikke betalingsfrister overholdes gives gymnastens plads videre til en fra ventelisten. Betaling sker forud.

SOMMERTRÆNING FOR KONKURRENCE-GYMNASTER
Der er obligatorisk sommertræning for konkurrencegymnaster i juni, juli og august. Kontingent herfor opkræves separat omkring 1. juni.

UDMELDELSE
Udmeldelse skal ske via mail: kontor@hermesgf.dk.