Kvindelig idrætsgym ELITE
Pre-elite & Elite - Ekstra træning | 470

IDRÆTSGYMNATSIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

ELITE HOLD (Elite): Kvindelig idrætsgymnastik - KIG E Vores KIG E  træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere pige- & kvindelige gymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior- eller seniorgymnaster. Ligeledes konkurrerer de dygtige drenge- & herregymnaster med frie øvelser som youth-, junior- eller senior gymnaster. HERMES’ elitegymnaster deltager i relevante nationale test med henblik på udtagelse til landsholds bruttotrupperne.

Alle hold i vores eliteafdeling for kvindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold. Gymnaster, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træners godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Skriv til os hvis du tidligere har lavet idrætsgymnastik og gerne vil til prøvetræning.

Pre-elite & elite - ekstra træningsdag

Konkurrencehold for udvalgte piger, 9+ år (Årgang 2012 eller tidligere). Dette hold er for udtagede piger, som i forvejen træner på pre-elite eller elite hold.

Gymnaster, der er interesseret i dette gymnastik hold, skal have en træners godkendelse for at kunne tilmelde sig holdet.

Elite hold (Elite): Kvindelig idrætsgymnastik - KIG E hold træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere pige- & damegymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior,- eller senior.  Sæson: 1. september - 31. august.

14.09.2021
31.05.2022