Idrætsgymnastik for alle
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Åben tilmelding- begynderhold

Idrætsgymnastik for drenge , 6-10 år (Årgang 2011-15)

Idrætsgymnastik indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition.Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest. Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.

Dette gymnastikhold er designet til at give en forståelse og læring af de grundlæggende ting i gymnastik

Du er ved at tilmelde
Onsdag: 15:30-17:00
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 5 pladser
77,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 77,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Idrætsgymnastik for alle ( 502 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 120 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.