Mandlig idrætsgym ELITE
Elite 575 | 575

IDRÆTSGYMNATSIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest.Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.

ELITE HOLD  (Elite):  Mandlig idrætsgymnastik - MIG E hold træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere drenge- & herregymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior- eller seniorgymnaster. Ligeledes konkurrerer de dygtige pige- & kvindelige gymnaster med frie øvelser som youth-, junior- eller senior gymnaster. HERMES’ elitegymnaster deltager i relevante nationale test med henblik på udtagelse til landsholds bruttotrupperne.

Alle hold i vores eliteafdeling for Mindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold. Gymnaster, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træners godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Skriv til os hvis du tidligere har lavet idrætsgymnastik og gerne vil til prøvetræning.

Elite- konkurrencehold for udvalgte drenge 12+ år // Træner 16+ timer om ugen / 5+ træningsdage.

TRIN 7+, FST + CoP: Deltager i regionale og nationale konkurrencer, samlinger mv. Tilmelding kun efter aftale med træner.  Sæson: 1. september - 31. august.

Mandag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Tirsdag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Torsdag 17:30-20:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Fredag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Lørdag 10:00-14:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal