Pre hold
Aspirant 450 | 450
IDRÆTSGYMNATSIK  indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

PRE HOLD er for dem, der har evnen til at træne specifikt til hold programmet i en ung alder. Dette gymnastikhold for børn har en stærk vægt på grundlæggende og konditionering, som gør det muligt for unge gymnaster at gøre en let overgang til vores konkurrencedygtige gymnastikhold. Pre hold er en forberedende og accelererende gymnastisk træningsmulighed for atleter i alderen 4+ med det formål at forberede yngre gymnaster til mange konkurrencemuligheder. Disse hold følger Gym Danmarks læseplan niveau 1 til 3 og er kun til evaluering/invitation.

Alle vores pre hold er udtagede hold . Børn, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træner godkendelse for at blive placeret på dette niveau.

Pre hold for udvalgte piger, 5-7 år (Årgang 2014-2017)- Træner 4 timer pr. uge / 2 træningsdage.

Børn, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træner godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Pre hold er for dem, der har evnen til at træne specifikt til hold programmet i en ung alder. Dette gymnastikhold for børn har en stærk vægt på grundlæggende og konditionering, som gør det muligt for unge gymnaster at gøre en let overgang til vores konkurrencedygtige gymnastikhold. Pre hold er en forberedende og accelererende gymnastisk træningsmulighed for atleter i alderen 4+ med det formål at forberede yngre gymnaster til mange konkurrencemuligheder. Disse hold følger Gym Danmarks læseplan niveau 1 til 3 og er kun til evaluering/invitation.

04.09.2021
Mandag 15:30-17:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Lørdag 13:30-15:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal