(800) Hurlumhej
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Hurlumhej er motion, skæg og ballade for børn under 10 år sammen med en forælder.

Vi åbner hallen og alle de fede redskaber op til (næsten) fri leg. Hop i trampolinerne, klatre i tovene, kast dig ud i springgraven eller sving dig i ringene.

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne lørdag morgen fra kl. 9-10 hos Hermes i Flintholmhallen.

Entréen er 25 kr. pr. person, som betales via Mobilepay ved ankomsten.
Medlemsskab af HERMES påkrævet. Tilmeld dig nedenfor.

Hold øje med vores facebook-side @Hermes1874 for evt. ændringer eller aflysninger.
Hurlumhej i Hermes: GYMNASTISK LEG for børn 0-10 år i følge med en voksen (18+) hver lørdag kl. 9-10 i den nye fantastiske idrætsgymnastikhal i Flintholm svømmehal. Medlemsskab af HERMES påkrævet. Nuværende medlemmer af HERMES betaler 25 kr. pr. gang. Er du ikke medlem i Hermes kan du tilmelde dig Hurlumhej og HERMES her. Er du allerede medlem eller tænker du måske på, om gymnastik er noget for dig eller din barn? Kom til Hurlumhej hos os, mød en hermestræner og prøv gymnastikken af i vores spændende idrætsgymnastikhal med trampoliner, skumgrave, springgulv, ringe, bomme - kort sagt med masser af muligheder for at udfordre motorikken :) Hurlumhej er fri gymnastisk leg for børn op til og med 10 år i følge med en ansvarlig voksen (18+). Medlemskontingent 100 kr. Derefter pris pr. gang: 25 kr. pr. person. Betaling kontant i døren eller MobilePay. NB! Aflysninger - pga. konkurrencer i hallen m.v. - kan forekomme, men opslås altid på Facebook. Tjek derfor venligst vores FB-side @Hermes1874 jævnligt!
21.08.2019
31.08.2020