(450) Kvindelig idrætsgym ELITE

Alle hold i vores eliteafdeling for kvindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold

Gymnaster der er udtaget til et hold i KIG Elite-afdelingen udviser særligt talent for idrætsgymnastikken og er indstillet på at træne målrettet, deltage i konkurrencer, samlinger og lejre samt i stigende grad lade gymnastikken og HERMES blive en del af deres liv og dagligdag.

Afdelingen har fem hold fra aspirant- over talent- til eliteniveau med gymnaster fra femårsalderen til voksne seniorer (16+). Træningsmængden stiger gradvist med gymnastens niveau begyndende ved 4 timer for aspiranterne. Elitegymnasterne træner rundt 20 timer pr. uge og de fleste hold træner året rundt.

Har du tidligere gået til målrettet gymnastik er du velkommen til at kontakte afdelingskoordinatoren for KIG Elite på KigElite@hermesgf.dk for at høre om nærmere.

[Aspirant] TALENTRETTET IDRÆTSGYMNASTIK for udvalgte piger, 5-7 år // Årgang 2012-2014. Træner 5 timer pr. uge / 2 træningsdage. Konkurrerer ved hjemme- og regionale konkurrencer i Trinøvelse 1-2. Tilmelding efter aftale med træner. Kontakt via kontakt@hermesgf.dk.
02.09.2019
31.08.2020
Mandag 16:00-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Onsdag 16:00-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal

Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2032,00 kr.
13.01.2020 .