Kvindelig idrætsgym ELITE
Pre elite 465 | 465

IDRÆTSGYMNATSIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

ELITE HOLD (Elite): Kvindelig idrætsgymnastik - KIG E Vores KIG E  træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere pige- & kvindelige gymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior- eller seniorgymnaster. Ligeledes konkurrerer de dygtige drenge- & herregymnaster med frie øvelser som youth-, junior- eller senior gymnaster. HERMES’ elitegymnaster deltager i relevante nationale test med henblik på udtagelse til landsholds bruttotrupperne.

Alle hold i vores eliteafdeling for kvindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold. Gymnaster, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træners godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Skriv til os hvis du tidligere har lavet idrætsgymnastik og gerne vil til prøvetræning.

konkurrencehold for udvalgte piger, 9+ år (Årgang 2012 eller tidligere) Træner 13 timer pr. uge / 4 træningsdage. Gymnaster, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træners godkendelse for at blive placeret på dette niveau.

Elite hold (Elite): Kvindelig idrætsgymnastik - KIG E hold træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere pige- & damegymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior- Sæson: 1. september - 31. august.

Mandag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Onsdag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Torsdag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Lørdag 10:00-14:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal