Børn Gymnastik
MIG Leg II 252 | 252

Vores BØRNE GYMNASTIKHOLD har fokus på motorik. Gymnastikken er målrettet til enten gymnastik (GML leg), kvindelig idrætsgymnastik (KIG Leg), mandlig idrætsgymnastik (MIG Leg), Springgymnastik  (SPR Leg) eller Show gymnastik (SHW Leg)

a) GYM LEG: Disse hold giver dit barn gode muligheder for at udvikle en livslang kærlighed til bevægelse. Vores Gym leg hold har særligt fokus på balance, kropsbevidsthed, smidighed, styrke, basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder. Vi benytter børneredskaber og gennem leg opnår børnene værktøjer til udvikle sig fysisk, socialt og følelsesmæssigt.

b) KIG KIDS, MIG KIDS, SPR LEG, SHW LEG: Det er begynderhold, som er designet til at introducere yngre børn til fundamental gymnastik og kropsbevidsthed på de forskellige redskaber.
På disse specifikke hold udfordres børnene til at fortsætte deres sociale og fysiske udvikling. Formålet med disse hold er at lære specifikke færdigheder i den givne gymnastik disciplin (idrætsgymnastiks, springgymnastik eller show gymnastik).

Alle vores børne gymnastik hold er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn til det hold, der passer aldersmæssigt (4-6 år)

Åben tilmelding: Begynderhold

Mandlig idrætsgymnastik for drenge, 5-6 år (Årgang 2015-16)

Idrætsgymnastik indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest. Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.

På dette specifikke hold udfordres børnene til at fortsætte deres sociale og fysiske udvikling og det er designet til at introducere yngre børn til fundamental gymnastik og kropsbevidsthed på de forskellige redskaber.

04.09.2021
28.05.2022