Børn Gymnastik
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Åben tilmelding: Begynderhold.

KIG Leg II kvindelig idrætsgymnastik for piger, 5-6 år. (Årgang 2015-16)

Idrætsgymnastik indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

På dette specifikke hold udfordres børnene til at fortsætte deres sociale og fysiske udvikling og det er designet til at introducere yngre børn til fundamental gymnastik og kropsbevidsthed på de forskellige redskaber.

Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 2 af 10 pladser
77,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 77,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Børn Gymnastik ( 242 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 240 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.