Klubmodul henter siden
(680) Idrætsgymnastik for alle
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Idrætsgymnastik for alle
Afdelingen har begynderhold for drenge og piger og hører under den afdeling, som vi i dagligtale kalder Idrætsgymnastik for alle. Afdelingen har 3 hold på begynderniveau. Der er fri tilmelding til holdene.
 
Hvem kan gå til det og hvad er det...
Idrætsgymnastik er for alle i alderen fra 6-16 år. Det er en sjov og spændende idræt, som kan dyrkes på alle niveauer, fra begynder til elite. Det er en idræt, der indeholder store udfordringer, og som giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition.
 
Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også Redskabsgymnastik. 
 
Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest. Idrætsgymnastik er også kendt som Redskabsgymnastik. 
Læs mere
[IG Vox[ IDRÆTSGYMNASTIK for voksne m/k begyndere og let øvede, 16+ // Indmelding 100 kr. derefter betales 50 kr. pr. træning via MobilePay. Fokus på styrke, sjov og idrætsgymnastiske triks. Årgang 2003 eller tidligere. Åben tilmelding.
Startdato
03.09.2019
Slutdato
26.05.2020
Tid/Sted
Tirsdag 20:00-22:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Pris
51,00 kr.
75% rabat fratrukket.
Gebyr
51,00 kr..

Vores sponsorer