(455) Kvindelig idrætsgym ELITE
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Alle hold i vores eliteafdeling for kvindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold

Gymnaster der er udtaget til et hold i KIG Elite-afdelingen udviser særligt talent for idrætsgymnastikken og er indstillet på at træne målrettet, deltage i konkurrencer, samlinger og lejre samt i stigende grad lade gymnastikken og HERMES blive en del af deres liv og dagligdag.

Afdelingen har fem hold fra aspirant- over talent- til eliteniveau med gymnaster fra femårsalderen til voksne seniorer (16+). Træningsmængden stiger gradvist med gymnastens niveau begyndende ved 4 timer for aspiranterne. Elitegymnasterne træner rundt 20 timer pr. uge og de fleste hold træner året rundt.

Har du tidligere gået til målrettet gymnastik er du velkommen til at kontakte afdelingskoordinatoren for KIG Elite på KigElite@hermesgf.dk for at høre om nærmere.

[TalentSpirer] TALENTRETTET IDRÆTSGYMNASTIK for udvalgte piger, 7+ år // Årgang 2012 eller tidligere. Træner 8 timer pr. uge / 3 træningsdage. Deltager i regionale konkurrencer i Trin 3-4. Tilmelding kun efter aftale med træner. Kontakt via kontakt@hermesgf.dk. Sæson: 1. september - 31. august.
02.09.2019
25.05.2020
Tirsdag 15:30-18:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Torsdag 15:30-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Fredag 15:30-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
1448,00 kr.