Idrætsgymnastik for alle
Kig Start II 402 | 402

IDRÆTSGYMNASTIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition.

• KIG: Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.
  • MIG: Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest. Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.
Alle vores åbne hold er beregnet til at forberede gymnasterne til at nå deres gymnastiske mål i alle aldre og færdighedsniveauer. Der er gymnastikhold for alle evner, begyndere til avancerede
  • Begynderhold - Disse gymnastikhold er designet til at give en forståelse og læring af de grundlæggende ting i gymnastik
  • Let-Øvet hold - Disse gymnastikhold er fokuseret på mere avancerede færdigheder samt fortsættelse af udvikling af styrke og fleksibilitet. Du kan deltage på dette hold, hvis du har været på et begynderhold før, eller hvis du har lavet gymnastik før.
  • Øvet hold - Disse gymnastikhold vil være fokuseret på avancerede færdigheder samt fortsættelse af udvikling af styrke og fleksibilitet. Du kan deltage i dette hold, hvis du har været i et let øvet-hold før, eller hvis du er over 10 år gammel.

Alle vores hold er åbne hold hvor du frit kan tilmelde dit barn til det hold, der passer aldersmæssigt (6- 18+ år)

Åben tilmelding- Begynderhold

Idrætsgymnastik for piger 8-10 år (Årgang 2011-2013)

Idrætsgymnastik indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

Dette gymnastikhold er designet til at give en forståelse og læring af de grundlæggende ting i gymnastik.

06.09.2021
30.05.2022

Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1908,00 kr.