Mandlig idrætsgym ELITE

IDRÆTSGYMNATSIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest.Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.

ELITE HOLD  (Elite):  Mandlig idrætsgymnastik - MIG E hold træner mod eliten. De yngste gymnaster konkurrerer i trin systemet både regionalt og nationalt. De dygtigere drenge- & herregymnaster stiller op i GymDanmarks elitespor enten som youth-, junior- eller seniorgymnaster. Ligeledes konkurrerer de dygtige pige- & kvindelige gymnaster med frie øvelser som youth-, junior- eller senior gymnaster. HERMES’ elitegymnaster deltager i relevante nationale test med henblik på udtagelse til landsholds bruttotrupperne.

Alle hold i vores eliteafdeling for Mindelig idrætsgymnastik (KIG) er udtagede konkurrencehold. Gymnaster, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træners godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Skriv til os hvis du tidligere har lavet idrætsgymnastik og gerne vil til prøvetræning.

konkurrencehold for udvalgte drenge, 10+ år (Årgang 2011 eller tidligere) Træner 14 timer pr. uge / 4 træningsdage Sæson: 1. september - 31. august.

Tirsdag 17:00-20:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Torsdag 17:30-20:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Lørdag 14:00-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Søndag 10:00-14:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal